Collectieve ambitie ARC

Het Amsterdams Reumatologie en immunologie Centrum (ARC) is een transparante organisatie met uitstekende faciliteiten om de opsporing en behandeling van reumatische ziekten te verbeteren door het combineren van hoogwaardige zorg met wetenschappelijk onderzoek.

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en duidelijke taakverdeling. Naast gestructureerd multidisciplinair overleg is er steeds ruimte voor informeel en laagdrempelig contact.

Door de veilige cultuur binnen het ARC creëren wij ruimte voor nieuwe ideeën op het gebied van onderzoek, zorg, onderwijs en opleiding. Wij investeren actief in de ontwikkeling van onze medewerkers, hebben oog voor elkaar en staan open voor opbouwende kritiek. Daarnaast vertrouwen en respecteren wij elkaar en bereiken we samen meer dan alleen.

Patiënten, zorgverzekeraars en verwijzers zien het ARC als een topinstituut, gekenmerkt door expertise en zorg op maat. Patiënten krijgen persoonlijke aandacht en voelen zich betrokken bij onderzoek en onderwijs. Subsidiegevers en onderzoekers in binnen- en buitenland zien het ARC als een betrouwbare en innovatieve researchpartner, zowel op het gebied van basaal als klinisch onderzoek.

Wij hebben (inter)nationale aantrekkingskracht op studenten, onderzoekers, artsen en paramedici en stellen onze expertise voor iedereen beschikbaar.

Zo leveren wij als ARC een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.

Beleidsplan

Download hier ons beleidsplan (PDF / English).

JAARVERSLAG 2017

Jaarverslag ARC 2017

JAARVERSLAG 2019

Jaarverslag ARC 2019 def